"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

16 December 2011

Saya 'bencinta' Bawang! x)

Assalamualaikum everyone! :)
Hamboi hamboi, tajuk taknak kalah :P
Bencinta bawang? Apakah???
You know bawang!?Bawang, Bawang is onion lah! x)
(tak percaya check kamus cepat! ke aku yang mengong time cuti ni?)
Aneway, ramai yang pernah potong bawang kan?
Haha, kalau tak pernah tu tipu laa.
Becos, potong bawang ni senang je kaan? hee xD
(senang la sangat :P) Haha.
Kenapa aku kata aku bencinta bawang?
Hey aku SUKA potong bawang!
Siyes tak tipu *buat buat muka suci :3*
Sangat suka! Kenapa? sebab bagi aku, potong bawang ni,
Me-release-kan tension aku, HAHA
Satu kepuasan? (lebih kurang macam tulaa)
Pelikkan? Memang aku manusia pelik abad ini :P
TAPI, ada tapinya..
Aku TAKSUKA potong bawang :(
Kenapa? Bila potong bawang aku akan buat drama!
Arghh, itulaah yang aku benci! Jadi drama queen!
Bukan nya ada camera kan depan, tapi bawang!
Ye saya ulang, B.A.W.A.N.G,--> bawang!
Moment awal memotong okey lagi, but after15 minutes je,
Start laa sob sob sob :'( Okey sungguh memalukan.
Mata semerah biji saga  + air mata yang mengalir derasnya =.=
Cukuplaa untuk berlakon dalam pilih kasih :P
Alahai~ Sungguh tak macho T^T

so so, SUKA + TAKSUKA = BENCINTA
muahaha x) Faizal Tahir : I pinjam tajuk lagu u okey ^^V

hua hua hua, drama drama drama xD
 ps : Pasni, aku kena pakai spek kalis udara laa 
setiap kali potong bawang HAHA T_T (gila drama!)

credit : cik Anis Hanani :)
Thanks dear! Semua gambar di atas cik Anis ni lah yg 
tangkapkan :) Banyak lagi tapi ini je yang aku rajin nak edit,
cekidout facebook dia if u want to see those pictas :)


ps lagi : alamak malasnya aku nak tukar shoutbox ke cbox alahai.
apesal shoutbox kena bayar pulak, selama ni FOC elok saje ;(

3 comments :

si kiut lavender said...

hahah..
hadoi kamu buat saya sentap tetiba..
samalah kita pun..
tatawlah bila bleh pandy elakkan diri utk buat drama semsa memotong bawang...hish

soooooour said...

x biasa duk dapur la tewww..potong bwg pn sng ngs...lalalala...

Ladylike said...

@sikiutlavender, ngeee kita geng...xD

@soooooour, esh kite tak duk kat dapur laa, kita duk atas kerusi jee ;P lalala