"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

29 December 2011

Novel apa yang best? speak out!

Assalamualaikum everybody.
Saya ada masalah negara jiran ni =,=
sekarang ni saya tengah gilakan novel,
separuh mati wey grr grr -,-
Dah kena guna-guna ke hape?
sape keji dan sadis sanggup buatkan ku begini,
sampaikanku mengilai novel ni..
melukut di tepi gantang...*tetibe*

Cakap! cakap! cakap wey!
Jadahnya... Apa aku mepek ni, CES -,-

 
 
Gambar blur, se-blur otak aku sekarang ni -,-
inilah novel yg the latest aku beli :)

TAPI, itu bukanlah the big problem,
problem is, 
nak beli novel je, otak blur,
nak beli novel je, otak blur,
otak blur je, nak beli novel -,-
ACANE tuu?

Sebenarnya, I dunno mana novel yang..
seseronok main roller coaster,
se-best makan makan lobster,
dan segempak makan chipster -,-
ye aku memang lapor sekarang ni grr.

DAN seterusnya.....
membuatkan aku terkulat-kulat,
memandang ke arah lantai sambil beristighfar,
mengenangkan nasib menjelang esok hari...
*tetibe*

Seriously, walaupun novel dah tinggi, setinggi KLCC, *tipu*
tetapiiii, kebanyakan novel tu, story line dia,
biasa-biasa, common-common dan sedang-sedang aje =,=

SO, kalau korang =>
kaki novel,
kepala novel,
gila novel,
dan mental novel -,-"

HARUSLAH beritau aku nama sebuah novel yang da babomb kalah roti bom, 
sebab aku nak skodeng novel tu *istighfar weh*
Nak usulkan banyak banyak pown boleh,
Polis tak tangkap, jangan risau ^^

ps : macho sungguh zikir(tentang dhia) tadi ah ah ah, gue dilamun cinta ^^
ps : maaf, emosi lady terganggu lepas nanges terkinja-kinja tadi, tengok tentang dhia +_+
sobs tisu kat ghomah ni dah habes. CES Aku tengah blur ni haila! =.="

6 comments :

saya dewi said...

andai itu takdirnya da baca?

semusim rindu. novel first aleya aneesa. adore gila dengan dia. cita sodihhh haa. berjurai hengus baco. kekeke.

bikash nur idris pun seronok. dia punya novel sempoiii. tera cari novel sambutlah cintaku. beshhhh. even da lama.


ehemmm. na pinjam novel. *suddenly*

:p

Lady Emilya said...

andai itu takdirnya?
eheh berapa kali khatam..

okey thanks fyi! x)

tieykah said...

HAHAHAHA

tak sempat nak baca novel
exm coming soon

Lady Emilya said...

@tieykah : huhu, loh ye ke,
good luck yeh! fighty! x)

eLLa n aLia said...

bukan kaki novel lah :)

Lady Emilya said...

@ella n alia : hee nvmind :)