"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

24 December 2011

Facebook ==> MukaBuka!

Assalamualaikum guys and girls ;)
Ni nak habaq mai kat hangpa semua pasai fashbook,
Ehh SUDAHLAA, aku takde bakat cakap kedah ni haa,
But dalam proses nak memandaikan diri cakap kedah okey!
well baddrol bakhtiar kan orang kedah?
mestilaa kena biasa2kan diri dari sekarang,
ceiit puiiiihh :P Dah dah dah abaikan!

Okay okay, nak cite pasal facebook aku ni,
 Kita nak ngadu kat korang ni,
*kuis kuis kaki* mintak simpati wuu,
Sebenarnya.. facebook aku telah dihacked! ;(
Amacam, suspen tak? Keh x)

Hoyy facebook buad masalah!
Mencik tak terkata wa cakap!
Aghh facebook aku kena hacked tetiba,
Siyes masa tu rasa nak nanges je dah,
Alamak kantoi :P HAHA

Bukan apa weyy,ceritanya cenggini,
pada suatu malam yang dingin,
ditambah angin yang sepoi2 bahasa, tetiba,
kawanku IM, dia dapat link porno,
Ye saya ulang, porno okay!
Tapi wa relek lagi, takde kena mengena
sehidup semati dengan aku pun kan. =,=

Tapi yang buat kan aku terkejut beruk kalah beruk di zoo,
Bila dia dengan sadisnya kata link tersebut disent oleh
terrr terrr terrr (bunyi drum) oleh SAYA! ;O
Thats why laa aku nak menangis terhenjut henjut ni ;(

Bencinyaa! Weyyy, habis laa nama baik aku,
Ceh masalah nya baik ke? lalala ;]
Tak kesah laa, sekarang ni muka I dah tertera di situ,
Tu yang tajuk MukaBuka tu,
Sesuka hati je bukak muka aku yang comel tuu ;)
ceh sempat lagi berPERASAAN tuu! xD



To: Mark Zuckenberg, "We'll see in the court!"

ps : pehh macam berani je, kang tetiba Mark komen bawah tu kang, wa larikk dulu, kbaiii!

ps lagi : puii, bajet si book mark tu nak baca je blog picisan aku ni! Muahaha x)





4 comments :

Stilovast said...

haha emi,aku pon dapat link tu die anto gune pesbuk ko,kat wall lagi tu,cepat2 aku padam.tapi org tau lah ko kene hacked.x yah riso..hahaha

Lady Emilya said...

huaa shahila, aida sume dpt,
pehh geram betoii! :\

si kiut lavender said...

hee.,,jgn isaw..rmai dah yg taw sal kes nih..

tak psal2 ja kan muka suci kita dianiaya sebegitu rupa..kehkehkeh

Lady Emilya said...

@si kiut lavender, kehkeh tu laa,masalah betoll! xD