"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

30 December 2011

Contest: Blog Paling Comel! by dina and zati


 

 
1) follow belog ini dan belog kat sini -SUDAH        
2) buat entry yg bertajuk 'contest: blog paling comel! by dina and zati' -SUDAH
3) letak banner di atas dalam entry -SUDAH
4) link kan banner tersebut ke salah satu belog kami -SUDAH
5) puji belog sendiri habes-habesan. (mase ni la korg boleh perasan habes tnpa digelak oleh orang lain :D) -SUDAH (kot?) xD
6) tag 3 rakan blogger n pastikan org tu thu yg die telah di tag (paham ke?) -SUDAH
7) letak link entry anda di kotak komen di entry ini atau yang ini. (entry tersebut sahaja!) -SUDAH
8) done! big clap! *pap pap* -pon SUDAH (yey)


Assalamualaikum, kali ni mukadimah pun takde,
hems excited sesangat nak jalankan operasi
yang bernombor 5 kat atas tu keh x)
Nak puji blog sendiri hea? Esh takde masalah deh,
Kepakaran aku sejak azali -,- haha
SO aku join jugak contest setelah ditag oleh kak fa,
ehem, ni yang susah jadi orang feymes ni...x)


DENGAN lafaz bismillahirrahmanirahim, dengan ini lady merasmikan *jadahnya*

1) First kali, header kat atas tu, alaa, atas tuu, tengok le wey, *paksa*
didiami oleh seorang gadis yang comel gilos, membuatkan blog ini paling comels di layar perak :)

2) Secondly, blog ni sangat ringan, seringan berat aku yang 35 kg ni je ehem, ye aku tahu aku ringan gilos walhal dah 16 tahun 4 bulan esh :)

3) Pastu pastu, blog ni kemas dan teratur je, ey nak baca punnn, eceh eceh sedap mata memandang je kan, tengok orangnya apatah lagi haks :)

4) Lagi lagi, blog warna, merah jambu jambu gitu, terserlah kejambuan aku ehes x) tapi motif bunga sekuntum kat tepi itu, haram jadahh aku tak tau.

5) And then, blog ini jugak tak bersifat pegun ye adik adik, eh belajar sains ke kite? haks xD Blog ini juga kurang tekanan dan sangat fleksibel (demam spm wey) 

6) Dan akhir sekali,header blog ini tersangatlah sweet,se-sweet gula gula getah,lollipop dan jemaah2nya,  eyy Kurangkan gula dalam minuman, lebihkan manis dalam senyuman :) iklan jabatan kesihatan (:

SO SO SO, dengan ini tertutup lah tirai adegan masuk bakul angkat sendiri heks,
aku dah utara dan selatankan segala pujian2 untuk blog aku neh miahaha x)
kenapa 6 pujian hah? kenapa tak mcm orang lain buat 5, 10, 15 tapi kau buad 6, kenapa?
well aku kan istimewa! muahaha xD

oh ye : tag : wani , sour , nasihah
ps : banyak banyak org tag, aku dahulukan contest ini, wey paham2 je la, krisis ekonomi wey, hadiahnye amatlaa membuntangkan mata aku ni haa keh keh x)

 

2 comments :

eLLa n aLia said...

macam best je :)

Lady Emilya said...

jom laa masuk sekali :)