"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

09 January 2012

Honeymoon kah aku? -.-

Assalamualaikum cantiks dan kacaks :)
Blushing lettew, awww hahaha :D

Terus ke entri sebenar entri sebenar!
Kebanyakan orang sebut => Form 4 tahun bermain.
Keramaian orang berkata => Form 4 tahun honeymoon.

TETAPI
Adakah hipotesis ini betul?
Adakah penanda kertas spm,
akan memberikan markah full bila jawapan sebegini
dijadikan hipotesis?

apakah? -..-

aku merepek meraban ni haremm jadah korang faham kan?
aku dah tau dah grrr... -,-
sebab aku pun mengambil masa untuk faham kah kah kah XD

Even my mother also pernah cakap,
"memang next year you in form 4 but doesnt mean you can ber'honeymoon' that year"

okey ayat ni digubal oleh jabatan tak kementerian emilya har har ;D

TETAPI persoalannya..
kenapa aku TIDAK pernah merasakan form 4
ini adalah tahun honeymoon?
kenapa? kenapa? -..-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

SEBAB gua belum kahwin lagi hahahahahahaha XD


22 comments :

X boy said...

form 4 honeymoon sem 1 university culture shock. beware 2 bende ni.. tp ok laa klau x rase honeymoon form 4, jangan form 5 tetiba honeymoon

Lady Emilya said...

@xboy: culture shock? maksudnye? tak paham..*agak lampy err err*

hamzah ian said...

dulu form 4 aku kuat main. form 5 masuk kelas blakang.. haha

saya dewi said...

haha. form 4 honyemoon la sangat. form5 pun honeymoon jugak. dah tueh time spkm terkangkang-kangkang nak menjawab. balaaaa~

ngahahaha :P

hamboihhhh. nak kawan ka? tueh pi hajat Baddrol Bakhtiar kawen pih :PP

Cik Yuyu said...

hehe.. form 4 biase relax2 je blajaaa. tapi start form 5 tuh mesti kena pecut baik punyeee. hehe

Mishter Izwän said...

form 4 thun untuk kite huhahuha, tp tuh bg org yg mls, bg yg org rajin, form 4 tuh la tuk kite paham btul2 so that form 5 be easy kalau review tuk SPM


feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

Teenager Housemaid said...

jgn honeymoon sebelum kahwin yea...
bahaya...:p

CiK FizA said...

Jgn nak honyemoon sangat ye sayanggg~ takott x larat nak tekan gear je nanti bila masuk form 5. Hee. Btw, gud luck ya !



#Aiippp2! Badrul Bakhtiar jgn kacau, akak dah COP dulu. Hikhik :DD

Mr. Sepet said...

haha . . jgn honeymoon . . lepas form 5 bwu la honeymoon sat ..

semutsengal said...

tak lawak ok, tak lawak.


serius. ! # muka serius,

Lady Emilya said...

@hamzah ian: eheh abg mejah komen!!^^
ehem abg mejah pikir bende lain lettew masa tgh blaja dlm kelas lalala :D

Lady Emilya said...

@dewi:alamak malu itewww*blushing* :P
@cik yuyu:huhu tu lah ^^
@izwan: her her betul3! :)
@teenager housemaid: lalala kita tak paham laa boleh explain ehem lala :P
@cik fiza: alamaks belum pape dah ada madu ades lalala :P
@mr. sepet: baik encik!! muehehe :D
@semut sengal: lu memang sengal lalalala :D

soooooour said...

budak bawah umo rupanya...

Kotak Mancis said...

standard la tu... masa form 1 masing2 blur lagi sebab dok ingat darjah 6... masuk form 4 semua happy... masuk university jadi kejutan budaya pulak... haishhh... tapi nak gtau jangan nak honeymoon sngat masa form 4... masa nie la nak kena paham basic2 semua... tahun depan dah nak SPM... dah xsempat nak cover semua

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Lady Emilya said...

@sooour: apsal? penulisan sy menunjukkan sy ni tua ke? haha :D

@kotak mancis: ehem, zaman tu dh berlalu... hee :D

@emmet: thanks, keep in touch =)

SITI NUR AMIRAH ! said...

hahax . betol2 . belom kawen, mnenye nk honeymoon . kah2 . sempoii XD wink2 ^^

::thexieza:: said...

jgn ber'honeymoon' sgt..
nti menyesal mcm akk..
:)

semutsengal said...

Err,

wehwweh. buatlah lawak lain pulak. plissss !!

nazz said...

saya baru masuk form 4...sy rase tahun ni bukan honeymoon la...baru start belajar dh banyak yg x pahammm...huhhhh...

aimie amalina said...

hehheehhe
adoii
ingat sebab ape

gud2
bagus la kalo ase x nak hanimun
hehehee

naiemah_ramli said...

nak hnymoon tunggu kawen la dik..kahkah.. :)

biasa la tu...form4 org ckp jgn nk hanymoon sngt,tp msih hnymoon ha..hihi