"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

06 January 2012

MYRAVEA: Segmen Warna PIlihan Untuk Blogku

Assalamualaikum fellas :)
Hari ni lady terbuka hati, kaki dan mata -..-
untuk join segmen lalala =)


itu pun tak tau ke? hehe :D

 Persoalannya adalah :
Warna apa yang menjadi pilihan blog?
Soalan agak mencabar neh grrr. -_-
Boleh tak kalau aku tak jawab err errr  -,-
Aku rabun warna har har har *lempang*
(Hoy mintak jauh =,=")
Oke la oke laa fineee.. (6 harakattt)
Warna-warna pilihan lady untuk segmen ini..
Calon-calonnya adalah.... *jadahnye*

1) Merah jambu 
-Awww kenapa pink eh hehe? err err sebab colour standard kott
untuk insan yang bergelar perempuan. KAN? Eh, ke tak? -,-

2) Hijau
- Kenapa hijau? Yelaa.. hijau itu kan tenang.. damai dan harmoni dan dan..*grr*
Kita juga boleh lihat alam flora dan fauna kebanyakannya berwarna hijau kan?
Tapi...celah mana warna hijau kat blog aku neh haram aku tak tahu har har xD

SO,dengan rasminya saya join segmen ini her her :)
Gile lambat aku join, padahal tarikh tutup besok arghh.
Biarlah, aku kan terlalu istimewa? hah hah hah ^^V

 kbaiii~




10 comments :

Teenager Housemaid said...

tulah, saya pun tengok tak ade warna hijau kat belog ini..
muhehehe..

Lady Emilya said...

@teenager housemaid : ha ha ha

SITI NUR AMIRAH ! said...

good luck ! :D

Lady Emilya said...

@siti: thanks haha saje suke2 join ^^

soooooour said...

merah!wakakakaka...

Lady Emilya said...

@sooour: merah? merah itu garang oyeh!! xD

Nelly The Strange said...

wah , menarik !!

saya dewi said...

gudlark sayang! ^^

Lady Emilya said...

@nelly:huhu =D

@dewi:huhu thanks :)

Penjual Reflesia™ said...

salam kenalan dari segmen yg same.. -.- jom ke blog saye pulak... http://lovestory313.blogspot.com..