"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

21 January 2012

AWEK hilang? :o

Assalamualaikum semua :)
Lama jugak I menghilang kan? *puii*
Seminggu jugaklah aku tak berupdate,
dan ini bermakna lama jugaklah aku tak BW hmm -,-
Sorry for you guys, sebab tak balas jejak korang,
Ramai yang men'jejak kasih'kan diri mereka
dekat blog picisan ini (terharu), tapi.....
aku tidak berupaya untuk membalas budi budi pekerti mereka :\
(ayat novel mai dahhh :P)

HAHA janganlaa pandang aku macam aku ni banduan huaa :\
Disini aku kemukakan bukti-bukti bahawasanya aku tidak bersalah :-


1) BUSSSSYYY, sibuk okey tahap polis trafik.
*Yelaa, kalau polis trafik makan gaji buta, memang jalan kat KL tu
jammed je laa memanjangnya. (macam takde kaitan je err err -,-)

2) INTERNET lambat macam  ________ (sila isi tempat kosong)

3) MOOD takde, mood hilang, mood dissapeared.
*Yeh alasan yang bagus I guess (haha)

4) HOMEWORK tinggi setinggi KL TOWER..
*okey ni macam tipu lalala ^o^

-
-
-
-


And now, 
THE CASE IS CLOSED !



psst : ada bakat tak aku nak jadi peguam ni ngahahaha :P

11 comments :

Gua said...

internet mesti lembap macam....... tak sampai hati pulak nak isi. hehe :)

si kiut lavender said...

peguam?

bakat dya tuh nampak sipi2 jerk..kehkehkeh..:D

saya dewi said...

haha. kenapa alasan malas tade nieh? haihhh tak puas hati. kekeke :P

tape. ada masa blogging tade masa biya dulu. penting kan yang lebih penting kerana yang lebih penting itu penting daripada yang penting.


*takyah baca bersungguh sangat *
T____T

Teenager Housemaid said...

hahaha..
macam tak baik je kalau nak isi tempat kosong tu kekeke...

sangat berbakat utk jadi peguan case closed.. :ppp
just kidding..jgn marah haa~ :D

Lady Emilya said...

@gua: ngahaha mcam siput huh -,-
@lavender: bakat sipi2 je kan huhu T_T
@dewi: aisehmen terlupa letak 'malas' nyahahaha :D
@housemaid: faham2 sendiri je hihi, tu laa bakat peguam sipi2 *cey* :D

Uncle Lee said...

Hello Lady Emilya, interesting posting. Love your lively sense of humour.
You have fun, and keep a song in your heart.
Best regards.
Lee.

cinta amerqastrina said...

hehehe.... internet slow.. i suggest u pkai Yes... -)

baby boo said...

internet slow mcm siput..hehe

Onitsuka_hana said...

wat keja nuu :P

nur ika said...

tenet slow..sama la kitaa...^,^

naiemah_ramli said...

err..blh diterima pakai alasan tu..lps ni jgn mnghilang lg ye..hihi