"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

07 January 2013

Stalker ?

Assalamualaikum akak dan abang!  (saya masih muda tau muahaha)
Lamakan saya tak update? Dah dah saya tau dah.
Hari ni tetiba lak ada semangat nak update.
Heih, sebnarnya kesian tengok blog sendiri yang tak up-to-date.

Miahaha, forget about it. Ni nak cite ni, semenjak 2menjak ni,
I terasa macam kena stalk. Ni bukan stalk biasa punya.
Ni yang luar biasa wa cakap lu. Faham tak? Ke tak faham ni?
Ala kira kautim lah, korang faham lah kan, semua dah besar panjang.
Haha, dah serupa mak nenek bercakap je :p



Haa lebih kurang ceni lah kan, tapi lagi extreme punya.
Aduh, macam mana ni ye? Kalau lah aku tau sape,kan ku face to face dgnnya.
Haha, tunggu lah kau!
*bunyi dah sedap dah, macam berani je kan, walhal tidak pun* -.-

Kepada 'awak' silalah guna identiti sebenar ye. Daripada sembunyi2 gitu, takde faedah pun.
Kalau guna identiti sendiri, saya tak marah pun. Meh kita kenalkenal meh. *wah ini gedik* Kalau setakat stalk je takpelah, aku pun pernah buat lalala.
Hah, apa pandang-pandang? Macam korang tak pernah buatkan?
Haha.


Tapi kalau macam atas ni? Ini dah lebih!
Wah, ingat aku artis agaknya stalk2 segala.
Pastu, bila tak layan, dikatakan sombong. Wah, inilah manusia.
Tu pasal aku jarang update tau. (Ini Alasan!) Wahaha.

Dahlah, aku tak tau nak tulih apa lagi ni. Haha, kay lah, aku sambung bebila nanti ye!
Besok-besok, aku bawak korang gi jejalan kat Langkawi eh!
Tapi 'besok-besok' aku tu, tak bermakna betul betul besok. Hahaha.
Pahampaham je lah, busy like a boss (ceh) Tunggu tau! Cau dulu!
Assalamualaikum!

3 comments :

CikMunBlogger said...

ewah ! ade orang stalk dia . hehe . ntah ntah peminat kot :D

Umie Artoqiemie said...

untungla ade orang nak stalk.. akak ni x sape nak stalk hahaha. caring nye orang tu kann.

Nur Emilya said...

Caring lah sangat kan hahaha. Sekejap! Adakah kak mun dengan kak umie komen?! Argh... *pengsan*