"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

29 January 2013

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak Yang Mampu

Assalamualaikum.
Pergh lama rasanya aku tak join segmen ke GA ke contest ke ke giveaway ke (ok enaf enaf)
Setelah memaksa diri aku untuk join contest ni (itupun setelah berpikir doplopatjam)
aku dapati contest ni tersangatlah simple ceritanya kalau nak join. Hihi


tekan sini untuk join
Simple is not impossible. Simple doesn't make you trouble.
Simple is like you picit pimple. Simple is simple simple.

(eerrr) dah kenapa macam poem tingkatan 3 pulak ni (,")
Okey , jelaslah segmen ni memang senang macam kau gigit kuaci kan.
Haha,apsal laa asyik cakap simple ni?
Sebenarnya, just nak ajak korang join sekali ni jomlaaah. muehehe
Tapi aku rasa semua dah join kan? Aku je yang terhegehhegeh baru nak join hari ni waa.
Nampak sangat aku tertinggal ketapi ni heh.

Disamping kita menambah followers, di samping itu jua kita beramah mesra tak gituu.
Ayat paling famous dalam karangan spm "mengeratkan lagi hubungan silaturrohim"
Tak caya? Trai lah cek. Sebabnya aku selalu buat dalam karangan aku kahkah.


P/s : Don't judge the blog by its followers okeh ! :)

33 comments :

LULU' LIYANA said...

woaa woaa ! nak menjoin jgk ler GA nie ~! ahaks .

Nur Emilya said...

Cepat join hehe!

nadia farhana said...

thanks sudi join segmen tak pe kak update ur link :)

Puteri Mama said...

singgah+follow

http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

CiK FizA said...

ehemm. akak pon join jgk. hee.

salam perkenalan amyyyyyyy =P

Nur Emilya said...

Haha, kak fiza niiiii :p
Hihi, selamat berkenalaaaan kihkih :D

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Nao Mei said...

Assalamualaikum...datang menyapa dari segmen yang sama
salam kenal-kenal...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

~Emaa Hasnah (^_^)~ said...

singgah sini =)

Jay Ar said...

Selamat bersegmen & gudluck!!

Erna Shafiqah said...

hye dear...done following u...jom follow kite balek..hehe

http://ernashafiqah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Mimi Azirah said...

selamat bersegmen ye...

done follow

sha_kira said...

done follow u..follow me back,tq..

http://kkshakira.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-followers-sebanyak-yang.html

Ahmad Zarif said...

done follow... jemput singgah makan.. hehe..

http://www.misterzarif.my/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

afzalsukasuki said...

alamak tambah follower lagi ke?

blog aswad rex pon ajak tambah follower, camner ni?

bukan tanak tambah follower ramai2.. kang kalau dah ramai sangat.. takut lupa diri kahkahkah :D

Che Siti Maryam said...

salam..follow cni blik..thnz follow yam...salam kenal :)

syazri95 said...

dari segmen yg sama..follow sini..jum singgah.. :)
http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Kesuma Angsana said...

slmt bersegmen ye

Carlos Santiago said...

segmen oh segmen..

Cik Aichrah said...

Singgah follow :)
Salam perkenalan ^^
Singgah sini gark yer ^^ =>

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Ecah Shaimi said...

ecah dtg singgah n follow..
salam kenal melalui segmen y sm..sudi2 tuk follow ecah jg ye..hik3

http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

PILOT LOVER said...

NAZ dari segmen yg sama..
done follow sini..slm kenal..
jemput ke blog NAZ ye ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

EH - Ekslamasi Holistik said...
This comment has been removed by the author.
EH - Ekslamasi Holistik said...

Follower #304.
Best n mesti join ni...heheee

bazilah abu hassan said...

dari segmen sama. done follow sini! :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Athirah Farah said...

hai.. singgah sini.. follow awak.. if sudi .. jom la follow saya balik.. tgalkan jejak sekali ye .!

fasyrah89.blogspot.com

nice to meet u dear..! thx

Anonymous said...

done folloe . do follow back ya ? dari segmen yang sama :)

http://hani-allaboutme.blogspot.com/

mimi nasir said...

salam perkenalan :)

http://www.miminasir.my/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

deno said...

hai! deno dari segmen yg sama! deno FoloW sini :)

hit me back okey? ^_^

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Iena Gie said...

Salam dear..dari segmen sama.. dah follow sini.. Jom follow saya pula (^__^)


http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

najla mohayidin said...

follow sini. jom follow balik XD

http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Nurul ain said...

Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html