"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

31 January 2013

Idea Is Precious



Dear Brain,


ni bukan otak aku. gile apa nak printskrin otak sendiri.
so gua mintak tolong google yang baik hati wee :)


Y U NO IDEA !? 


K dah 2 hari aku tak update. Okok aku tau.
Bukan apa, aku tak tau nak update apa. Ok aku tipu.
Sebenarnya, berkepulkepul jugak idea yang keluar daripada
otakku yang jinius ni. <-- kenapa aku eja 'genius' jinius ni? --'

Tapi tapi disebabkan gua pakai internet menggunakan broadband,
so gua agak stress untuk meng-update blog. Kenapa?
Ehemmm, meh gua stori. Korang kira berapa hari bulan sekarang?
Hujung bulan kan sekarang? Korang fahamfaham je laa. ey.
Sesiapa yang senasib dengan gua akan faham perasaan gua macam mana hoi.
*dah kenapa gua bergua-gua ni*

So bila ada idea je, gua tak boleh nak update sebab internet macam haghom.
Apepun gua redha dengan nasib gua. Harap ada yang simpati dengan gua dan,
seterusnya men suggest kan blog gua ni masuk Bersamamu. ehh. dem.



p/s : yes! gua update jugak hari ni ohyeh! gua tau korang miss gua.
      (sekali lagi angkut bakul sendiri. hm)

p/s II : hati tengah stress tu yang bergua-gua tuu. Nak tunjuk taf lah kononnya ptuih.



19 comments :

Lulu Leeyana said...

ahaha apa lagi masuk lah unifi kea ape kea . >.<

FarhanahAdzlan said...

ok saya paham haha faktor internet juga mempengaruhi kita nak update blog atau tidak. kahwin jee dngan anak orang kaya then ganti broadband yg laju ceyy hahaha just kidding :)

CiK FizA said...

haipp. dilarang meludah merata2. =P

jap ek. akak nak kol bersamamu. kot la dpt bantuan ke kan. hahaha

Nur Emilya said...

Yana : unifi orang kata ada masalah sikit. Tp tak tau le.

Farhanah : alamak2 , eden try nanti kihkih :D

Kak fiza : ha camne? Bersamamu accept tak? Harap terima laah kuhkuh :D

fadh leyanie said...

gua paham perasaan lu, pernah mngalaminya..dem..:D

nuyui a.k.a miss YUI said...

akhirnya berupdate gak kan..hihi

hainom OKje said...

Hehe...tenet cam siput ek...siannya...wa pun pernah Rasa masa kat kg dulu ....pakai prepaid tenet.. Ya Allah lembab sesangat!

Cik Yaya said...

samola dgn yaya ni ha...xpe..aslkan ade update ckop..ngeee ;p

Jay Ar said...

Di rumah saya pakai streamyx, memang kadang2 slow mcm kura2 tua...tapi terpaksa terima kenyataan kita tinggal di Malaysia yg serba serbi slow dan bukan di Singapura, Jepun, Korea atau UK yg teknologinya bergerak pantas...

Nick Nashram said...

kalo blog 2 3 hari takde entri baru,,maknanye takde idea la tu..huhu

the malay male said...

tak bayar bil ler tu..huhu

Nur Emilya said...

JR : itu saya setuju! Malaysia agak lambt berbanding negara lain.

Nick : kakaka. Tettt.

Malay male : cettt bayar laa. Maxis kedekot taik idung masin! Kikiki.

hafiz hafizol said...

amboi berkepuk-kepuk yer ?? bak mai sini sikit la idea tuu ?? hehehe

wahida said...

janji hapdet...hehe...

Kerdildesa said...

Tu sudah kira updated dah tu :)

hana hadi said...

buat entry dakam word dulu lah. nnt copy paste ke blog.hehe

afzalsukasuki said...

dah cuba pecah-masuk line internet jiran sebelah?

kalau dah guna, paham2 je la.esok petang harap2 dapatlah bagi jiran sebelah barang semangkuk dua pengat pisang

xila dot said...

kurniaan Ilahi tu hehe

boni kacak said...

setuju dengan cadangan afzal sukasuki tu..hahaha