"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

01 December 2012

Setelah lama menyepi


Assalamualaikum. Hai hai semua!
Nampak tak gua bermood ceria hari ni? Hehe.
Wah tajuk vogue gitu! Ala retis tuh!

Tapi hakikatnya....
Macamlah ada orang kesah kau ada ke takde kat blog ni.
Tahtah orang tak sedar pun kau takde kat dunia maya ni, puih.
*hakikat itu memang menyakitkan*

Em Em tentang exam tu, janganlah diingatkan daku.
 Wah bermadah pujangga pula. Result lambat lagi keluar.
Sekarang tengah happily ever after selesai sudah exam.

Now,dah boleh....
makan maggi bebanyak, makan kelopok cikedis, main game mario, surfing internet sepuasnya, tengok tv sampai tak berkelip, tidur tak ingat dunia, mengelamun sana, termenung sini sampai bosan. Hahaha apesal semua benda yang menjejaskan otak ni?

Sebenarnya, nak lepaskan tekanan setelah berpuasa segalanya semasa exam. Gua tahan kot nafsu nak buat benda-benda lagha ni? Nampak tak betapa berdedikasinya gua? eh.

Sebenarnya, nak senaraikan lagi, tapi tapi nanti sampai esok pun korang tak habis baca. Lastlast korang pangkah je kan , macam aku tak tau. Kenapa pulak aku tak tau? Aku selalu buat. Hahaha.

Ekcelli tak tau nak tulih apa? Dah lama tinggal blog, idea tak mari. *taktau pun berjela jugak kau tulih kan puii!*

Dah lah, maleh aku tulih lagi. Bertambah merapu lagi aku rasa ada.



Klah bye.


ps : Cannot wait, goodluck HM!

6 comments :

Nisa Hussin said...

hahaha emi hupdet cerita cepat wei . aku suka baca entry ko yg gedik2 ni xD

Nur Emilya said...

@nisa hussin : gedik tak ingt kan? Aku pun menyampah bila baca haaa :p

CiK FizA said...

hahaha. ehh. cik fiza sedar la emy lama x update. cepat2 la update. :DD

Btw, gud luck utk exam ya ! ^^

syakila BumBum said...

emmy apdate cepatt...this is an order..!!

Teenager Housemaid said...

hai hai hai..
hehhe..
lama dah akak tak datang cni..hewhewhew

LULU' LIYANA said...

EMY MANA KO MENGHILANG , SEPI DAH BLOG KO . *wospp terpakai capslock