"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

14 January 2013

Aaron Aziz adalah puncanya?

Assalamualaikum.

Apa cerita sebenar ni? Aku bukan nak kecoh sangat pasal ni,
tapi kena bagitau jugak. Bukan apa..
Ini lah kenyataannya.

*ni lah Aaron aziz bagi sesiapa yang tak kenal beliau --'*





Berbalik cerita sebenar, kalau nak tahu, Aaron Aziz ni lah punca sebenar
I repeat PUNCA sebenar ye....

Punca sebenar aku layan rancangan fear factor Malaysia yang pertama.
Kah kah kah.

Pergh , gua bikin havoc pulak pepagi ni, kihkih.
Sekarang ni , aku layan fear factor ni le. Best ok.
Walaupun penonton disajikan dengan aksi2 yang menakutkan dan memualkan
Tetapi sememangnya menarik buat penonton yang sukakan ekstrem ni.
Pesertapeserta pulak memang semua hebat hebat. Kaw kaw.

Bila tengok cerita ni, aku terasa macam best sangat.
Macam kalau boleh, nak join je diorang kan.
Haha, wa gelak gelak je bila tengok diorang main.

Aku paling suka tengok group elfira dengan ajak shiro.
Walaupun nampak macam diorang tak boleh kan, tapi
jangan pandang sebelah mata je. Diorang memang hebat.
Mungkin tulah sebabnya pepatah "dont judge the book by its coverrr" dicipta kan.
Ye ada motif di situ, haha.



Peserta Fear Factor selebriti Malaysia pertama.





P/s : Pak Aaron Ajish memang henseng. Keh keh.
Tapi aku minat Izzue Islam lagi. *tetibe. Eh, Kbye!

9 comments :

afzalsukasuki said...

den suka group Amitabh Bachan ngan Herman Tino

Walaupun tua, tapi pandai ikat kain pelikat! Ehh??

P/s : tak suka Gambit..poyo! :)

Carlos Santiago said...

sekali jer pnh tgk rncngn tu

Nur Emilya said...

@afzalsukasuki : haha sejak bila ada amitabh bachan ni?? Eh den pun setuju , gambit memang poyoos.

@carlos santiago : huhu, tengok2 jangan tak tengok. #eh haha.

puteri kasih said...

bila tengok memang terasa nak join sekali :)

mr.libra said...

elfira comey..kecik giler bdn die...tp kuat gak..huhuhu

diana said...

belum ada kesempatan nak tengok rancangan nih..nanti2 la..

kak nora said...

salam dari bunda

Nur Emilya said...

Kaaan? Elfira kecik2 cili padi :)

Cik Yatt said...

amboi..mint sugguh dengan aaron ye