"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

18 June 2012

Aku yang lembab?

Assalamualaikum rakyat Malaysia.

Aku tau aku dah lama tak apdate kan?
Oh tidak. Jangan la dikau mengingatkan aku yang satu itu.
Pedih rasanya wahai sahabat. Daku tahu daku yang bersalah.

Coup. Oh dem.
Apa yang aku buat ni?
Drama drama drama. Enaf.

Lama tak apdate maka lama tak menulis.
Ye semua orang boleh nampak itu.
Penulisan di blog ni nampak kaku.
Sekaku buah cempedak.
Apa kena mengenanya aku tak tahu.

Ini lah impaknya bila lama meng-anak-tiri-kan blog ni.
Nak menaip ape pun takdak idea.
Freeze je idea tu tak gerak gerak.

Tolonglah aku. Rasa nak melotot je.
Tapi apakan daya.
Idea tu datang bila dia nak,
pergi macam tu sesuka hati.
Ingat hotel sesuka hati keluar masuk?

So now idea menulis tengah tumpul.
Akibat lama tak menulis di blog.
So kalau lembab aku nak meng-apdatenya,
Jangan le segan silu rindu aku okay. Hee.

Adios ~

#Idea takdak pun, dah sekajang muka surat aku tulih. puii.

9 comments :

syakila BumBum said...

sekaku buah cempedak???kahkahkah...wei link blog org yg tulis nvel prnce charming tu ade kat nvel tu mkesurat last2 skit

Yasmin Zahirah said...

nice entry :D cik yasmin suke ... keep it up :D

syakila BumBum said...

emmy kau pnyer layout same dgan blogger nihhh...http://bilaorangnogoriceloteh.blogspot.com

LYAfrina said...

starting mmg slow skit..tp bila dh start insyallah..lps ni meleret la entry baru kan

Yumida said...

haha..welcome back dear..sy pn sama..time xde idea..huhu...mcm xde mood je nk bukak blog..tp sronok terjah blog org..mcm2 kisah

cendol said...

kenapa buah cempedak yg jadik mangsa!!?? apa salahnya?haha

syafiqakarim said...

haha yg mcm ni pun bole laaaaa

::CIK LYNN:: said...

nanti ada idea, update byk2 entry tros...hehe

CiK FizA said...

sekaku buah cempedak? MOTIP? HAHAHA =P