"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

23 June 2012

Demam Euro 2012

Assalamualaikum masyarakat tempatan dan salam satu Malaysia.
Hee, di sini ada sedikit sedutan khas buat korang.
Nak buat apa? Untuk korang hadam dalam perut la kot.
Baca je laa. Best tak best jangan kritik lebih-lebih.
Aku ni cepat sentap lalala sila jaga hati aku :p

#Perbualan antara 2 manusia biasa yang bernama Ali dan Abu. 
Macam biasa ini nama yang biasa dalam mana-mana cerita, haha peace!
Jangan risau cerita ini bersifat U (umum untuk setiap lapisan masyarakat)
Watlek okay! 

.................................................................................................................

Ali : Wei, kau bangun tak malam ni?

Abu : Buat apa? Tengok bola ke?

Ali : Oh tak. Tahajud.

Abu : (tersentak) Oh arr, erm, okay, aku on!

Ali : Sure? Okay cun! Pukul 2 ah camtu. Then, baru layan Euro. Cun tak!

Abu : Cantik!!

....................................................................................................................

Ye begitulah sedutannya dan aku harap korang semua dapat sedut baik-baik cerita atas ni sehingga dapat dicerna oleh oesophagus, stomach, small intestine mahupun large intestine korang. Haha. Eh masalahnya ni cerita ke? Har har macam takde motip kan? Erghh kbye.


#Malam ni German lawan Greece. Go for Germany! :)


6 comments :

penyuluh perikanan said...

artikel yang bagus dan menarik sobat
terima kasih
sigggah ya...ditunggu

Nur Emilya said...

@penyulu perikanan : terima kasih :)

syafiqakarim said...

sentaps.haha
yeyeah.layan bola

Nur Emilya said...

@syafikakarim : huhu, takyah nak sentap sangat! Saje untuk santai2 :)

Kotak Mancis said...

bola dan bola... malam first ja layan, lepas pada tu search google tengok result... hhhahahaaaa

Nur Emilya said...

yey yey, Germany berjaya!!! Lompat tinggi-tinggi :)