"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

15 February 2013

Segmen Menang RM200 by Putry Amirah

Assalamualaikum! Hai :)
Prrgh wa join segmen lah hari ni. Hoho.
Kerana hadiah yang memang awesome, makanya aku join lah,
di samping syaratnya yang amat simple mimple.
Korang nak join? Eh join je laah.
Takde akta yang tidak membenarkan korang join sekali.
Heu heu. Apalagi? Jommmm.



Setelah wa ikut syarat syarat tertera, pheww wa kagum sikit dengan diri.
Sebab wa ni bukan jenis ikut syarat hahaha. Pakai taromm je.
Jadi Alhamdulillah wa telah patuh syaratsyarat nya. Bismillah ~


p/s : Doakan aku menang yaww ? ihikss.


10 comments :

afzalsukasuki said...

mak aih dua ghatuih?banyak tu!!

kalau menang leh la tong2 dua ea..almaklumla saya baru lepas bayar saman PDRM tadi.abis da duit uhuk3

Nur Emilya said...

Abang Apzal, dah kenapanya kena bayar saman tuu? heee. 200 bukan tentu menang, sorang je pemenangnyaa. Doakaaan hea ! Hehehe.

Cik Tia said...

selamat maju jaya :)

Nick Nashram said...

perghhh..banyak kot hadiah rm200 tu..kalo menang open table la kat kfc..heheh

Izyan Yan Cinnamon said...

salam,saya dtg dari segmen yang sama^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/02/segmen-menang-rm-200-by-putry-mirah.html

CikMunBlogger said...

good luck :D

inche hlovate said...

all the best :)

kalau menang mohon belnje kepsi ye

Azhafizah Md Nor said...

selamat bersegmen dan moga ada rezeki..aminn

Nur Emilya said...

Woot woot terima kasih ~ ;)
Kalau menang ni kena kira cemana la nak bhagi sama rata kehkeh :D

zara said...

Mohon promosikan blog kami untuk.

http://azmuhar.blogspot.com/

Terima kasih.