"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

02 March 2012

PERHATIAN !


SSYYYYYHHHHHHHHHH!

 

Nampak tak papan kat atas tu? 
Syhh... diam sikiit.
Sila hormat kepada manusia yang ingin mengambil
peperiksaan Sijil Padang Mahsyar
Eh silaaap, Sijil Pelajaran Malaysia :p

Harap semua dapat doakan emilya buat yang Terbaik ye, 
Dapat keputusan yang memberansangkan
and pass with flying rainbow :D
A plus plus plus macam tu, doakan yeh? :}
*bagi betis nak peha, ini dah lebih!* hahaa :D

Aminnnn :)
Moga Allah merahmati anda semua ;)
credit gambar : google.


ps : maaplaa tak dapat nak apdate pasal yang saya janjikan tu, tapi nanti masa cuti semester insyaAllah saya apdate secepat mungkin :')

psII : hahaa, terkejut bahasa 'saya' agak skema? ohh kejutan bahasa lattew. Nak exam cenggini le ropenye :P

14 comments :

alfaqir ilAllah said...

All d best princess. :)

kiwi_sengal said...

gud luck emylia..study rerajin :)

Aida Omar said...

Good Luck dear.. semoga dipermudahkan segala urusan :)

Carpet Cleaning Melbourne said...

Good luck..!!! Glad to be here again.. Have a great day...

saya dewi said...

hwaiting! hwaiting! kekekeke.


semoga dipermudahkan oleh ALLAH S.W.T. ya. ^^

faiz fakhirin said...

gud luck..

si kiut lavender said...

gud luck dowh..hahaha

Cik Retiss said...

awak dah sgt2 pandai lah cik Adik..hehe

Nelly The Strange said...

Good luck !!!

CahNdeso said...

Awak dah sangatlah pandai, my Princess. God bless you..
Btw. saya follow #212 (CahNdeso), sudikah awak foll-back pula?! Thanks, Beauty..

CiK FizA said...

Gud Luck sayang ! Moga di permudahkan segalanya ya :))

milo said...

Gud luck dik.. Teringat plak time spm dolu2 hehe.. :)

milo said...

Gud luck dik :)

haikal blank said...

wooh, dah 6 tahun tinggal spm. itu pengakhiran zaman enjoy muda mudi. haha