"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

23 February 2012

Tak pelik ke?

Assalamualaikum earthlings :)
Memberi salam itu sunat, menjawab salam itu wajib :)

Adegan yang selalu kita buat, tapi bila pikir balik macam pelik aje?

1. Bila bercinta, pasangan kentut, dikatakan wangi.
Orang cakap bila dah dilamun cinta bf/gf kita tu buang angin pun kata harum. Arr excuse me? Kentut wangi? Haha Kau pakai petua apa? Kongsi sikit :D

2. Dah tahu, lagi mau tanya -_-
Nampak kawan kita tengah siram pokok bunga , pastu kita pegi tanya soalan agak kurang pandai, "Hey tengah buat apa tu?" Then kawan jawab, "aku tengah main tampar-tampar orang sekarang ni, nak join?"  oh tak mempasal saje kan. -_-

3. Susahkan diri sendiri
Bila taip password facebook ke twitter ke blog ke, bila salah je satu perkataan mesti backspace semua balik. Tak ke susah tu? Dan tak disangkalkan aku adalah antara yang menyusahkan diri sendiri arr -_-"

4. Tidor petang, bila bangun hilang ingatan.
Kita tidur waktu petang, pastu bila bangun je dari tidor, mesti termenung kejap pikir "Ni petang ke pagi ni?" Haha tidur tak engat dunia gini leh :P

5. Tanya lain jawab lain
Orang tanya "sekarang pukul berapa", tapi dia pergi jawab "setengah jam lagi balik sekolah" oh sabarlah duhai hatiku.



p/s : aku tau mesti ada yang sentap? Tahu tapi itulah tujuan ku haha lariiii :P


17 comments :

CiK FizA said...

Wahai peminat Baddrol Bakhtiar ! Hikhik. Setuju. Tesangat sentap kot. Selalu je buat semua yang atas tu. Hakhak. :DD

**Ehh. kentut tu tetap bsuk ok! Opsss~ hakhak >.<

Cik Kay Jue said...

yang no 3 tu betul.. kalau da malas sgt.. tulis password kat tempat lain then copy paste.. :P
yang no 5 pun kdang2.. hehe.. like ur entry. fun. :)

Si BuDaK KaChAk said...

sy tergolong dikalangan no 3 tu....hehehe

saya dewi said...

1) sambil kentut sambil sembur perfume pun kompem busuk. hape kalis bau ke? HAHA

2)ramah la konon kan. ehehh. da tueh tatau acaner nak mulakan perbualan kan. ^^

3) sikap berhati hati. waspada. bawak motor macam pelesit tade pulak na waspada kan. ehhh?

4) bukan hilang ingatan, muhasabah diri sat :P keh keh keh.

5) pemikiran advance. HAHA

6) bukti seorang dewi sangat cantik

PANG!! eh tade ea no.6? hokeyyy bui! :P

Teenager Housemaid said...

erkk..
kenapakah akak tak faham dengan entry ini..
ohmai!
-__-'

Cik Retiss said...

no 2 sampai no 4..hahahaha..aku la tuu.. XD sedar tak sedar..

syakila fatah said...

nombor 4 dah selalu jadi..nombor satu xpenah terjadi..yang lain 2 sederhana..hahhahahhaha...

LULU' LIYANA said...

omak! pedas pulek ak rase but nombor 1 belum penah buat .. bendenyer kentut ley jadik wangi ! LOL

si kiut lavender said...

wokeyh...ada rasa tersentap sket..hehehhe

faiz fakhirin said...

tapi kenapa aku xlalui itu semua...huahuahua

soooooour said...

bangun tido n hilang ingatan..x penah lak...

miss no right said...

arghh. aku selalu buat yg no 3.

lazaac said...

kalau susah sangat nak ingat password tu, rememberkan jer... :p haha...

niedaida said...

no2..stuju 100000%...he3
ayat akak bukan main best lagi...he3

syafiqakarim said...

haha nombor 3 tu selalu sgt.mampos.
hahaha..nombor 4 kdg mcm tu.tidur,
bangu.mcm lupa semua.mamai -.-

ieda said...

salam kenal dik
;) bila bercinta semua indah
dah kawin takut jadi lain ;)

ieyza afieyna said...

sokong no 2.. tu.. hee... kdg2 sllu gak berlaku.. hee