"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

29 February 2012

Selamat Ulang 4 Tahun :D

Assalamualaikum :)


SELAMAT HARI LAHIRRRR

HAPPY BIRTHDAAYY

SANAH HELWAAAHH

SAWADEKAPPP (EH?)


HIHIII :D


Sape yang bufday tuu, meh la komen sikit.
(hihik)

Sape yang bufday tuu, meh nak wish sikit.
 (hihik)

Sape yang bufday tuu, meh kiss kiss pipi sikit. 
(yang perempuan dan tulen sejak azali eh, selain tuu tidak diterima) 

Sape yang bufday tuu, meh nak bagi hadiah sikit.
(eh ni macam tipu sikit. Tak. Tipu banyak sebenarnya)


HAHAA :D


Hari ini 29 haribulan Februari kan?
Tahun ni tahun lompat lah.
SO selamat ulang 4 tahun :}
Hoho.

BUT
Tak semestinya korang kena sambut 4 tahun sekali kan.
Korang still boleh sambut setiap tahun kan?
*kenapa banyak sangat 'kan' ni? -__-

Menggunakan kalendar Islam?
Berdasarkan tahun Hijrah?
Iaitu 7 Rabiulakhir ? Betulkan aku kalau salah.
Lebih berkat lagi kalau macam tu :)

So..

Selamat Hari Lahir. 
 
*eh macam takde perasaan je aku wish* :D


ps : Tadi Imam Muda Nazrul datang sekolah aku, tapi lenkali jelah aku apdate ye :)

12 comments :

O CIKTEDDY said...

tp still istimewa kan?sbb jrang sngt tarikh ni..hehe

Azhafizah[フィザ] said...

Happy birthday untuk mereka yg sambut bday hari ni.sangat special ^^

si kiut lavender said...

eppy bufday eppy bufday...heee..:D

ok,kita tggu sal imam muda nazrul..:D

Shaznina Sofia said...

humm tapi kesian kan sape birthday 29.2 nyh.. hehe... tp tarikh yg istimewa.. :))

saya dewi said...

aummmm. tetiba rasa harinieh cantik lebih sebab 29feb muncul 4 tahun sekali. wakakakakaka *puihhh*

misskonspirasi said...

tarikh besday bro angah kiter kesian 4 taun bawu dapek adiah kehkeh..salam kenal

syakila fatah said...

imam nazrul senyum kat haku..haa ko...mampu???
ak tulis ni pas balik sekolah pasal ponteng barakah+kelas agame...diorang pon ponteng gak..heheeh sesekali beb

syakila fatah said...

imam nazrul senyum kat ak...ehhehe

fadh leyanie said...

untungla dapat jumpa Imam Muda Nazrul..
p/s: hari2 sambut hari lahir..hihi :P

CiK FizA said...

Imam muda nazrol? Hee. ^^

nur ika said...

ingt besday spe td..hehe..
cpat2 gapdate..nk bca ni..^,^

Lady Emilya said...

happy birthday koranggg ^^