"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

09 June 2011

Holiday part One :)

Hey peeps :) Aku harap korang dalam keadaan yang sihat sejahtera laa yee!  Aku rasa hari ni hari yang agak OKE buat aku, ngeee :D Ye laa, time cuti kan? Eih, tak masuk lagi dengan melantak 3 pinggan tengah hari tadi. (Heh,sape yang ngade-ngade kantoikan aku ni?!) xD

  Hee, dah lama aku rasa aku tak tulis tulis kat sini kan? Hehhe, eksited plakk! Haha, sebenarnya aku takde kat rumah selama 3 hari, hari tu.(Terabor ayat ko sana sini emilya!) So, hari ni aku nak kongsi laa sikit tentang holiday aku. :)

Hari tu,seminggu sebelum cuti ni, aku gi Kelate. (Haha,tak nyempat2 cuti dah nak holiday yee) Hee, takde laa, ni rombongan sekolah mak aku. Bertolak kul 11 malam (Jumaat malam) then sampai dalam kul 6.oo pagi esok paginya. Dah sampai tu terus gi Rantau Panjang, well shopping laa bebs! :)

Klik pada gambar untuk tumbesaran yang sihat dan kuat, yeah! :DD
Aiseman, kedai tutup! wey, banyak tu borong!
Tak cukup lagi ka? Ngehhh :D

After lunch, we went to Pasar Besar Siti Khadijah. Aku wonder jugak kenapa namanya 'SITI KHADIJAH' eik ? Well, aku tak sempat nak gali dan korek sejarahnya. Korang nak, korang search pak cik google okie? Hehe.

At night , we all went to WCY plak. Ahha, kat situ best , banyak choice :) Ohh aku lupe kat situ kitorang tak snap gambar!*Salahkan semut lagi ngee. Ye laa, kitorang gi malam, takde laa ambek gambar sangat. Lagipun, kat situ macam night market, takde mende nak buat background.  Hehhe :DD

The next day, kitorang rombongan che kiah gi SK Zainab II buat lawatan kat sekolah tu. Haa, sekolah tu great dari segi akademik dan kokurikulum. Memang tabik lahh!  *Springspring. =.=

SK ZAINAB 2

 
Mail, ko gelakkan ape tu? Ni mesti Aiman punye koje ni! Ngeh xD

Cantikkan? Yang mane lagi cantik? Aku ke kolam blakang tu? 
Sape cakap kolam blakang tu, memang nak kene! xD 
Yang jawab "duadua" bole laa dimaapkan. :) kehkehkeh.

Bersama Kak Anje/Kak Husna yang sepoting! :))


Oke laa peeps :) Sampai ni saje aku stori mori buah strawberi kat korang okie! :DD Kita continue dalam part 2 pulak kayh! Babay, assalamualaikum C:

2 comments :

Erin Lutfi said...

amboii~ beshnyew p holiday :)

Misz Emiylia said...

@Erin lutfi, hahaha, bole laa. thanks oke :)