"Author's fic wonderland. Read at your own risk."

05 May 2011

| Hari Bahagia OnePertama |


Assalamualaikum. Haiii.

Tak tau nak membebel ape dah? Haha. Entah, speechless ke? Hurr, pikir2 Emilya, nak cakap ape ni? Hehe. dAh2 le tu. Berjanggut nunggunye! Wey, tadi kan pagi pagi aku dah berbahas dekat kelas. Tak percaya le tu! Hurh, Ye la, Sape la kite ni kan? (cheh,sentap pulak!shuh,main jauh2!) Haha. Betul la. Kite berbahas tadi pagi!(cakapbelitbelit) Alla, bahas ape je. Apa orang kata? Saja suke suki? Haa, tak kurang tak lebih macam tu lah! 

Haha, kelakar pun ade meh,  
parkinson jugak la aku kejap tadi! 
Sape tak geletor kan
Arh, Sangat obvious kot! :P Ɯнαт тнɛ ғяσɢ!

Petang pulak, majlis anugerah. wow, so many people huh! Ambek hadiah, terus belah! (very2thekejam!) :D No lah, im not that bad oke! That wonderful majlis, berlangsung selama kira2 selepas ditambah, ditolak, didarab dan dibahagi, adalah dalam 3 jam. Itu pun dah cukup untuk membuatkan my vontot sangat2 panas! I Got Rm15!(banggagile!) weee, nak buad ape dengan these money?Belanja orang? Oke,ini sangat2 dibangkang oleh Saya sendiri! Kehkeh, bukan ape, aku hanya pikir kalau nak beli pizaa at the hut pun, belum tentu lagi bole lepas oke! 
 So sorry! Hehe. xD



 
Love,
Miss Emiylia

2 comments :

Fathiah Hamim said...

hehe. congrats! :)

Misz Emiylia said...

HEHE thanks100x :D